Taxi
Taxibus
VIP vervoer
BOB taxi
Partybus

Taxi

Onze Yellow Cabs (Hyuandai ix20) staan 24/7 klaar om u op te halen en naar de gewenste bestemming te vervoeren. Bijvoorbeeld voor een lange afstand, maar natuurlijk ook als u even snel boodschappen wilt doen.

Taxibus – Groepsvervoer

Bij Taxi-Line kunt u ook terecht voor busvervoer door heel Europa tegen een vaste prijs. Of u nu busvervoer nodig heeft voor een rit in de regio Breda of een langere rit naar Schiphol, Taxi-Line staat voor u klaar. Wij hebben luxe bussen beschikbaar met een maximale capaciteit van 9 personen per bus. Wij rijden deze ritten allemaal tegen een vast tarief, dus geen verrassingen achteraf!

Voor reisgezelschappen die vervoer nodig hebben met een zakelijk karakter of voor speciaal vervoer van en naar bepaalde feesten, staan er speciale VIP-Bussen klaar.

VIP vervoer

Wanneer de gelegenheid er om vraagt, staan onze privé-chauffeurs u graag bij met het vervoeren van uw VIP’s. Wij het vervoer, ú de credits. Dat verstaan wij onder VIP vervoer. Onze chauffeurs zijn ervaren in het omgaan met mensen die een hoog kwaliteitsniveau gewend zijn, niet alleen bekende mensen zijn VIP’s ook uw belangrijke relatie is voor ons een VIP.

Het VIP vervoer van ons is er speciaal voor alle mensen die op een of andere manier belangrijk zijn. Zowel voor VIP vervoer in Breda als in de hele regio. Wij bieden met zeer nette chauffeurs en compleet toegeruste auto’s, de best denkbare service aan zakenmensen, artiesten, etc. We werken met zeer comfortabele voertuigen, en ook onze grote uitvoering mag u tot die comfortabele categorie rekenen.
Discretie en professionaliteit, staan bij ons heel hoog in het vaandel.

BOB taxi

U rijdt met uw auto naar een feest en drinkt vervolgens teveel? Maakt u zich dan geen zorgen!

Met onze Taxi-Bob Service staan er altijd twee chauffeurs klaar om u en uw auto veilig naar huis te brengen. U betaalt voor deze service twee keer de normale ritprijs. Verkeersveiligheid staat bij Taxi-Line hoog in het vaandel. Kies daarom voor deze makkelijke en verstandige oplossing.

Partybus

Wij zijn het enige bedrijf in Breda, die op een feestelijke manier onze klanten van A naar B vervoert. Dit doen wij met onze Partybuzzz. (De rijdende Discotheek)

Met de lekkerste beats van de beste DJ’s uit Breda en omstreken, de gezellige sfeer in de bus, en een chauffeur die in is voor een gezellig groepsgesprek (met hier en daar een leuk geintje ;-)), zorgen wij dat jullie rit onvergetelijk wordt!

© Copyright 2023 - Taxi-Line Breda - Alle rechten voorbehouden